Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

„Adrenalin terápia„

„Adrenalin terápia„

Garantált kikapcsolódás némi adrenalinnal, és sok -sok nevetéssel, ahol mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást!

Ezen az egynapos aktivitáson adrenalinnal teli élményben lesz részetek. A program során próbára tehetitek magatokat a 4 órás Erdei drótkötél akadálypálya és Száguldó Denevér pálya aktivitáson, és ha bemelegítettetek a kötélpályákon jöhet a következő kihívás, az  Írottkavics extrémtorony 16 m-es mászófalán. Levezetésképpen lendüljetek 6 méter magasba az óriáshintán, majd csússzatok egy óriásit a torony 18 méteres magasságából.

Ha megéhezett a csapatotok, kedvetekre sütögethettek, egy kényelmes szalonnasütőnél, vagy rendelhettek is választékunkból.

Az élményprogramot képzett animátor támogatásával vehetitek igénybe.

A program 6-60 fő számára ideális, átlagos edzettséget és erőnlétet igényel. A különböző nehézségű pályákon, mindenki választhat bátorsága és edzettsége szerint.

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Vissza a(z) Élményprogramok kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633