Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

Akadálymentesített kötélpálya

Akadálymentesített kötélpálya

A hazánkban egyedülálló pálya két pályaszakaszból áll: az egyik kerekesszékkel és járóbottal, a másik csak járóbottal teljesíthető akadályokkal felszerelt.

A két pályaszakaszon 10-10 akadályt helyeztünk el, melyek mindegyike élőfára épült, 3-5 méteres magasságban található. A pályákat, mint ahogyan az erdei kötélpályákat is, teljes biztonságban használhatják a park látogatói. Mozgáskorlátozottak, kerekesszékkel közlekedők esetében természetesen az emberi biztonságon kívül a jármű biztonságára is figyeltünk a pályák kialakítása során.

Fontos: a kötélpályát csak előzetes bejelentkezéssel lehet igénybe venni! +36 30 600 6303

Természetesen mozgáskorlátozottakon kívül egészséges társaik is kipróbálhatják a pályát., hiszen számukra is igazi kihívás egy új környezetben, új helyzetben megélni a kihívást.

„Reméljük, hogy ezzel az új pályával több olyan látogatónk lesz majd, aki örül ennek a lehetőségnek és boldogan teszi próbára magát egy nem mindennapi helyzetben. Úgy gondoljuk, hogy talán kevésbé mernének kalandparki élményekre vállalkozni mozgáskorlátozottak, hiszen a társadalmi berendezkedés azt mutatja, talán ez nem is nekik való kaland, mi pont ez ellen szeretnénk tenni ezzel az újításunkkal.„ – mondta el Szőnye Péter, a Holdfény Liget ügyvezetője.

Vissza a(z) Élményprogramok kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633