Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

Countrybound – Falusi kalandozás

Countrybound – Falusi kalandozás

Néha jó magunk mögött hagyni a várost, és kikapcsolni a telefonjainkat, számítógépünket. Van, akinek a falusi lét természetes közeg, de vannak olyanok is, akiket a szénaszag vagy éppen a kakaskukorékolás már kimozdít a komfortzónából.

Ebben a programban olyan, számotokra új helyzeteket teremtünk, melyek a falusi mindennapok természetes velejárói. Az outdoor programokkal ellentétben itt nem kell magas hegyeket megmásznotok, elég, ha a falusi gazdaságban segítkeztek, a kerti vagy szántóföldi munkákban, netán az állatok körül tevékenykedtek.

Az évszaknak megfelelően alakulnak a programok: a veteményezés, kapálás, gyümölcsszedés vagy épp lekvárfőzés vár Rátok. Az állatok körüli munkák, az etetés, trágyázás vagy akár a disznóvágás is lehet a program része. Cél, hogy a közösség a rájuk bízott gazdaság működését biztosítsa, önfenntartó legyen, próbáljon beleolvadni a kis falucska életébe, ami aztán nem várt meglepetéseket tartogathat!

A program a kalandos élményen túl, azok célzott feldolgozásáról is szól. A tevékenységek során fókuszba állítható az önismeret, a kiscsoportos együttműködés. A csoport kreativitásának ösztönzése és a közös problémamegoldás erősítése is lehet célja a kalandnak, mely során fejlődik a résztvevők stressztűrő képessége. A Countrybound észrevétlenül is támogatja a másik jobb megismerését, valamint erősíti a résztvevők egymás iránti bizalmát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Vissza a(z) Kalandprogram kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633