Holdfény LigetKalandpark
AranymosásBátorságugráseMonsteRollerErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

Csúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztül

Csúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztül

Közepesen nehéz trekking túra, a csodálatos Medveölő szurdokon keresztül a Hochlanctschra (1720 m). A szurdok bejáratáig 340 méter szintemelkedésű "normál" túraútvonalon jutunk el, majd innen kezdődik a varázslat! 169 fahídon, ill. létrán (2900 lépcsőfok), miközben a szintemelkedés 350 m. A szurdok végén található a Guten Hirten pihenőház, ahonnan már jól látható a csúcs éggel egybeolvadó keresztje. A csúcscsoki és némi pihenő után irány a völgy. 1720 méterről körülbelül 3,5 órán keresztül folyamatosan ereszkedve jutunk le a tengerszint felett 600 m-en található St Jakob-Breitenau faluba. A másnapi aktivitás a közeli kiépített sziklafalnál klettersteig túra, amely közepes nehézségű a valósnál megerőltetőbbnek tűnő útvonal. (B-C).

A program a kalandos élményen túl azok célzott feldolgozásáról is szól. A program során fókuszba állítható az önismeret, vezetői készségek fejlesztése. Észrevétlenül is támogatja egymás jobb megismerését, illetve erősödik a bizalom egymás iránt a résztvevőkben.

Ezt a kétnapos tréninget a klettersteig technikában még nem jártas közösségeknek is ajánljuk, közepes erőnlétet igényel. 6-16 fő között optimális a csapat létszáma. Jelentkezz egyénileg vagy barátaiddal. Március végétől októberig megvalósítható a túra.

 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Vissza a(z) Kalandprogram kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633