Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

„Egy hajóban evezünk” - Együttműködési képességek javítása

„Egy hajóban evezünk” - Együttműködési képességek javítása

A program célja, az adott csapaton belüli együttműködés fejlesztése. Ahhoz hogy az együttműködést fejlesszük, tudnunk kell, hogy hol is tart most a csapat, hiszen a csapatok fejlődnek, formálódnak.
A csapatok fejlesztése programjainkban olyan tapasztalati helyzeteket teremtünk, amelyek katalizátorként működnek a csoportok formálódásában, felerősítenek, felgyorsítanak bizonyos folyamatokat.

A legtöbb esetben az együttműködés fejlesztéséhez tisztázni szükséges az egymás iránti elvárásokat, illetve az elégedetlenség mértékét. Illetve nagyon fontos tisztázni, hogy hova akar eljutni a csapat. Majd ha megvan a cél, akkor jöhet az együttműködés és a változás iránti elkötelezettség kialakítása. Fontos a feladatok tisztázása, csoportszerepek felismerése. A résztvevőknek lehetősége lesz arra, hogy  elfogadják saját és mások határait, és értékeit, illetve megtalálják a számukra legmegfelelőbb helyet a csapatban.  Ha mindez megvan, akkor jöhet a döntéshozatal, stratégiaalkotás, erőforrás elosztás kérdése, a nyugvó energiák és a kreativitás felszabadítása, melyeket e reflexiók során dolgozunk fel. 

A tréning tudatosítja csapatmunka folyamatát és annak lépéseit, fejleszti a csapattagok közötti együttműködést és erősíti a csapatkohéziót. Megerősíti a bizalmat egymás iránt a csapatban. A résztvevők jobban megismerik egymást, megtanulják, hogy ez egyéni különbségeket erőforrásként lehet kezelni. Mindezek lendületet adnak a csapat további munkájához, mivel a csapatban aktivizálja a csoportkohéziót, és kreativitással tölti fel a közösséget, amelyben erősödik a közösség „mi tudata”.

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Vissza a(z) Csapatépítő tréning kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633