Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

Erdei drótkötélpálya

Erdei drótkötélpálya

Az ország egyik leghosszabb erdei drótkötélpályáján teheted próbára bátorságod 1-16 méter magasságban a fák lombkoronáján.

Már 3 éves kortól ügyesen másznak a legkisebbek is a katica és póni pályákon, ahol életkoruknak megfelelő játékok, kihívások találhatók. A pálya magasságát a szülőkhöz mértük, így ők is segíthetik csemetéiket az akadályokon. Mindkét pályán, 130 méteren át, 10-10 akadály található.

Gyermek pályáinkon iskolás kortól (legalább 140 cm testmagasságtól) játszhat az aprónép. A sötétzöld pályán 15 akadályt építettünk ki, 120 méteren keresztül. Világoszöld pályánkon 11 akadály van, ezen a pályán 130 méteren át biztosított a mászás. A türkiz pályánkon 20 különböző izgalmas játékelem várja a gyermekeket 180 méter hosszan, 3-5 méteres magasságban.

A felnőtt pályákat kalandparkunkban a sípályákhoz hasonlóan három nehézségi fokra osztottuk. A kék pályát, mely 18 akadályt és 1 köztes kiszállót tartalmaz, könnyűszerrel teljesítheted, a piros pálya, mely 20 akadályt és 3 köztes kiszállót tartalmaz, már kihívást jelent. A kék pálya 230 méter, a piros pálya 360 méter hosszú. A fekete pálya 17 akadályt és 2 köztes kicsúszást tartalmaz 350 méteren keresztül, teljesítése nem csak ügyességet, bátorságot is igényel.

A felszerelések megvédenek Téged a magasban is, hiszen a legmodernebb hegymászó eszközökből állítottuk össze, melyek rendeltetésszerű használat során teljes körű biztonságot nyújtanak.

Nézd meg parktérképünkön a pályák elhelyezkedését!

A pályák csak a felelősségvállalási nyilatkozat aláírása és az oktatáson való részvétel után vehetők igénybe. A Rád vonatkozó dokumentumot innen az oldalról is letöltheted.

Kukkants be a webkamerán keresztül a kalandpark kötélpályáira.

Hasznos tudnivalók:

A pályák csak saját felelősségre vehetők igénybe, felelősségvállalási nyilatkozat aláírását követően. A pályák kizárólag a Holdfény Liget által rendelkezésre bocsátott sértetlen állapotú, minősített és ellenőrzött biztosító- és védőfelszerelések használatával vehetők igénybe.

Tilos a pályákat védőfelszerelés nélkül, sérült vagy helytelenül használt biztosító- és védőfelszerelésben, illetve alkohol befolyása alatt használni!

A négy akadályból álló gyakorlópályát mindenkinek teljesítenie kell. Kötélpályázáshoz célszerű sportos, laza öltözetben, zárt cipőben érkezni.

Óvd az erdő tisztaságát, ne szemetelj! Dohányozni csak az arra kijelölt helyen lehet!

Árak:
Kötélpálya felnőtt jegy (18 éves kor felett, 4 óra pályahasználat. A jegy tartalmazza a Száguldó Denevér csúszópálya jegyet is.): 2.900,- Ft/fő

Kötélpálya gyerek jegy (7-18 éves kor között, 4 óra pályahasználat. A jegy tartalmazza a Száguldó Denevér csúszópálya jegyet is. 14 éves kor és 140 cm testmagasság felett, valamint a Száguldó Kölyök csúszópálya jegyet): 2.500,- Ft/fő

Kötélpálya kisgyermek jegy (3-7 éves kor között, 2 óra pályahasználatot tartalmaz): 1.700,- Ft/fő

Kötélpálya családi jegy (2 felnőtt+ 2 gyermek, illetve 4 főtől): -10% / család

 

Ezt a szolgáltatást a Telekaland jegy (5.500,- Ft) tartalmazza.

Vissza a(z) Kalandpark kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633