Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

Fahoroszkóp ösvény

Fahoroszkóp ösvény

A kelta fahoroszkóp a kelta természethoroszkóp és az alkalmazott pszichológia keveréke. Az embereket egy felsőbbrendű Egész részének tekinti, az emberi közösség egy tagjának, egy élőlénynek, aki a saját határait illetve a természet feltételeit is képes megváltoztatni, fejleszteni.

A természettel szoros kapcsolatban álló kelta nép (Krisztus előtt 1000-50) ismerte a fának azt a belső óráját, mely segítségével a kelták képesek voltak megállapítani a fa bizonyos adottságait adott helyen és időben. Ezeket a tapasztalatokat használták fel a későbbi időkben is és így alakult ki az úgynevezett fanaptár.

A fának bizonyos alaptulajdonságai hasonlóságot mutatnak egyes emberek karakterével. A fahoroszkóp-ösvény arra ösztönöz minket, hogy megismerjük saját személyiségünket, milyenek vagyunk valójában, ne egy rózsaszín szemüvegen át nézzük magunkat, ne próbáljuk megváltoztatni a karakterünket és a természet segítségével ismerjük meg a lelkünket.

Vissza a(z) Kalandpark kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633