Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

Finn szaunaház

Finn szaunaház

Szabadtéri finn szauna házunkban relaxálhatsz, kikapcsolódhatsz a finom meleg illatokban, kellemes forróságban.

A szauna ház a Holdfény Liget tavára épült stégen helyezkedik el. Meghitt sarka ez a parknak, ahol hangulatvilágítás mellett akár éjszakai sötétségben is diszkréten, intim közegben adhatja át magát az ember a forróság élvezetének.

A ház oldalán szaunazuhany áll rendelkezésre, a bátrabbak a tóban is csobbanhatnak. A házban öltözőként szolgáló előtér és maga a szaunatér kapott helyet. Törölközőket, illóolajokat biztosítunk.

Egyidőben legfeljebb 8 fő részére van hely a szaunatérben. Legalább két főnek kell jelen lenni a biztonság érdekében.

A téli időszakban különösen felszabaditó élmény a szaunázás. A hideg évszakban megoldható, hogy nem csak a szaunában, de az egész Ligetben is csak Ti legyetek jelen, ahol az előre megbeszélt időpontban érkezéskor már a felfűtött szauna vár Rátok.

Ára 1,5 órára: 1.900,- Ft/fő, ahol a szaunázásért a minimum fizetendő összeg 3.800,- Ft, a legfeljebb fizetendő 5.900,- Ft.

Telefon: +36 30 600 6303 vagy:

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Vissza a(z) Kalandpark kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633