Holdfény LigetKalandpark
AranymosásBátorságugráseMonsteRollerErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

Kalandtúra az Alpokalján

Kalandtúra az Alpokalján

Ha szívesen töltitek a programot az érintetlen természetben, ahol ezernyi kaland vár rátok, akkor igazán Nektek való ez a program.

A program során az  Írottkő natúrpark területén barangolunk, ahol szükség lesz a kitartásotokra, és leleményességetekre az út során rátok váró feladatokban, miközben gyönyörködhettek a természet szépségeiben.

 A feladatok nem igényelnek előzetes felkészülést, vagy ismereteket, viszont együttes erővel minden feladat megoldható. A természet adta kihívásokra építjük programunkat. A túra tevékenységei között megtalálható: szabad ég alatt alvás, sziklamászás, gyalogtúra, toronyból ereszkedés, önálló tájékozódás. és ezernyi más kaland.

A program a kalandos élményen túl azok célzott feldolgozásáról is szól. A program során fókuszba állítható az önismeret, a kiscsoportos együttműködés. Csoport kreativitásának ösztönzése és a közös problémamegoldás erősítése is lehet célja a kalandnak, mely során fejlődik a résztvevők  stressztűrő képessége.  Észrevétlenül is támogatja egymás jobb megismerését, illetve erősödik a bizalom egymás iránt a résztvevőkben.

A 2-4 napos tréning 6-30 fő számára ideális, átlagos edzettséget és erőnlétet igényel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Vissza a(z) Kalandprogram kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633