Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei quad akadálypályaErdei szűknyomtávú kisvasútGokartGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaVízi BuborékAranymosásIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CafeRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferratta szett
Extrák
Fa hangszerek

Kalandtúrák az Alpokalján

Kalandtúrák az Alpokalján

Ha szívesen töltitek a szabadidőtöket az érintetlen természetben, ahol ezernyi kaland vár Rátok, akkor igazán Nektek való ez a program.

A program során az  Írottkő natúrpark területén barangolunk, ahol szükség lesz a kitartásotokra, és leleményességetekre az út során rátok váró feladatokban, miközben gyönyörködhettek a természet szépségeiben (Óház kilátó, Hétvezér Forrás, Stájer házak, Keresztkút).

A feladatok nem igényelnek előzetes felkészülést, vagy ismereteket, viszont együttes erővel minden feladat megoldható. A természet adta kihívásokra építjük programunkat. A túra tevékenységei között megtalálható: szabad ég alatt alvás, sziklamászás, gyalogtúra, toronyból ereszkedés, önálló tájékozódás, és ezernyi más kaland.

A 1-2 napos program 6-20 fő számára ideális, átlagos edzettséget és erőnlétet igényel.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Vissza a(z) Kalandtúrák kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633