Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

Kenuzás a Gyöngyös patakon

Kenuzás a Gyöngyös patakon

Lehetőségetek van 8 db, 3 személyes, erősített gumifalú kenut bérelni a könnyű, körülbelül 2 órás, szabályozott partszakaszú mozgalmasabb vizitúrához, a Gyöngyös-patak fodros vizén, vadregényes tájon át.

A mentőmellények és a szakavatott túravezető rövid oktatása a garancia arra, hogy az utazás biztonságos lesz, és nem esik baja még a legkisebbeknek sem! A sportanimátor nem kíséri a túrát, csak a csónakok illetve a kerékpárok szállítását végzi. 10 perc alatt oda, és 15-20 perc alatt vissza tudsz tekerni a Ligetbe.

Az kenus program felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése után vehető csak igénybe, amit a helyszínen is kitölthetsz, de a leírás végén is megtalálható és letölthető.

Csónakok száma 8 db

Használata: 7.800,- Ft/kenu

Csak előzetes bejelentkezés alapján!

Jelentkezés és további részletek az e-mail címen.

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Vissza a(z) Kalandpark kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633