Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

Klettersteig túra az Alpokban

Klettersteig túra az Alpokban

Ez az igazán izgalmas túra, lehetőséget adhat arra, hogy bepillantást nyerjetek a klettersteig világába, vagy tovább csiszoljátok tudásotokat, és új magasabb kihívásokat állítsatok magatok elé valamelyik technikásabb pályán. A kihívás mellett csodálatos természeti környezetben gyönyörködhettek.

Előzetes felmérés után választunk helyszínt a csapat összetételének és előképzettségének megfelelően. Leggyakoribb túra célpont az ausztriai Alpok.

A túrák biztonságosak és jól kiépítettek, különböző nehézségű pályákon haladnak, közepes fizikai állóképességet igényelnek.

6-16 fő között optimális a csapat létszáma. Március végétől októberig megvalósítható a via ferrátás kalandozás.

Mi az a klettersteigmás néven Via ferrata? Magas sziklafalak között vezetett önbiztosított treckking túra. A sziklákon létrák és vasláncok segítik előrejutásunkat, miközben alattunk akár több száz méteres mélység is előfordulhat. Különleges felszerelés, sisak és természetesen egy jó túracipő vagy bakancs nélkülözhetetlen. A magashegyeket tavasztól – őszig érdemes járni ebben a formában, mert a szélsőséges időjárás veszélyessé teheti az amúgy felejthetetlen sport élményt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Vissza a(z) Kalandtúrák kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633