Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

Kommunikációs csapatépítő tréning lovakkal

Kommunikációs csapatépítő tréning lovakkal

Ebben a csapatépítő programban, olyan jellemzően kis létszámú vezetői csoportokat várunk, akik szívesen töltik gyönyörű nomád környezetben, lovak társaságában az idejüket.
A világ zajától távol, lehetőségetek lesz a lecsendesedésre befelé fordulásra. A lovak tiszta kommunikációjának segítségével, és az általuk tartott őszinte tükör által, teret kaphattok, hogy befelé fordulva foglalkozzatok önmagatokkal.
A lovak társas volta, hierarchikus társadalmi felépítése a ménesben, a tiszta kommunikációjuk alkalmassá teszi őket arra, hogy a résztvevők vezetői készségeit, és kommunikációjukat fejlesszék.

A csapatépítő tréning nem csak a megélt élményekről szól, hanem azok feldolgozásáról, és a vonatkozó tanulságok levonásáról, és átfordításáról a mindennapi életre.

Önállóan, vagy egy szervezetfejlesztő folyamat részeként is hasznos és hatékony program.

 A programok biztonságáról, és sikeres lebonyolításáról, a Marton  Szállás és a Holdfény Liget képzett trénerei gondoskodnak.

 A program  megrendelését követően  egyedi  árajánlatot készítünk. Minden  esetben a megrendelő  igényére és közösségre formáljuk  a programot.

A program során lovas tudás nem szükséges. A tréning nem lovaglásról, vagy "lóidomításról" szól.

Vissza a(z) Csapatépítő tréning kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633