Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

Mászófal

Mászófal

A Liget erdejében, a kötélpályák gyűrűjében találod meg Magyarország legmagasabb mászófalát, mely az ÍrottKavics extrém torony része.

A 18 méteres magasság körülbelül egy 6 emeletes ház magasságának felel meg. A torony épp a Liget fáinak lombkorona szintjéig nyúlik fel. Kitűnő rálátás mutatkozik a környékre, szép időben akár a Celldömölk mellett magasodó Ság-hegy jellegzetes sziluettje is látható.

A tornyon már akár 6 éves kortól is lehet próbálkozni.

A mászófalon 2 „út" található. A narancssárga színű fogások által egy könnyebb, akár ügyesebb gyermekek által is teljesíthető útvonalon juthatsz fel a csúcsra. Gyakorlott vagy profi mászóknak valós kihívás a fekete színű mászóút. Aki ezt abszolválja, méltán lehet büszke technikájára, kitartására és kiváló állóképességére.

Aki csak nézelődni szeretne a toronyról, a felvezető kötélhágcsós úton ezt is megteheti!           

Ára: 900,- Ft/fő/próba

Ezt a szolgáltatást a Telekaland jegy (5.500,- Ft) tartalmazza.

Vissza a(z) Kalandpark kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633