Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei quad akadálypályaErdei szűknyomtávú kisvasútGokartGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaVízi BuborékAranymosásIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CafeRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferratta szett
Extrák
Fa hangszerek

Mozgássérültek számára használható drótkötélpálya

Mozgássérültek számára használható drótkötélpálya

Magyarország első és egyedülálló, mozgásukban korlátozottak által, kerekesszékkel is használható erdei drótkötél akadálypályája.

A pálya két szakaszból áll: az egyik kerekesszékkel és járóbottal, a másik csak járóbottal teljesíthető. A két pályaszakaszon 10-10 akadályt helyeztünk el, melyek mindegyike élőfára épült, és 3-5 méteres magasságban található.

A pályákat, mint ahogyan a hagyományos erdei kötélpályákat is teljes biztonságban használhatják a park látogatói. Mozgáskorlátozottak, kerekesszékkel közlekedők esetében természetesen az emberi biztonságon kívül a jármű biztonságára is figyeltünk a pályák kialakítása során.

A pályák önállóan teljesíthetők, azonban munkatársaink szívesen segítenek az akadályok leküzdésében.

A fogyatékkal élők mellett ép társaik is tehetnek egy próbát, a park két kerekesszéke ehhez áll rendelkezésre és a kötélpálya recepción igényelhető.

A mozgássérültek részére kialakított pálya használati díja: 1.000,- Ft/fő.

Vissza a(z) Kalandpark kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633