Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei quad akadálypályaErdei szűknyomtávú kisvasútGokartGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaVízi BuborékAranymosásIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszás
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CafeRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferratta szett
Extrák
Fa hangszerekFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna

Mozgássérültek számára használható drótkötélpálya

Mozgássérültek számára használható drótkötélpálya

Magyarország első és egyedülálló, mozgásukban korlátozottak által, kerekesszékkel is használható erdei drótkötél akadálypályája.

A pálya két szakaszból áll: az egyik kerekesszékkel és járóbottal, a másik csak járóbottal teljesíthető. A két pályaszakaszon 10-10 akadályt helyeztünk el, melyek mindegyike élőfára épült, és 3-5 méteres magasságban található.

A pályákat, mint ahogyan a hagyományos erdei kötélpályákat is teljes biztonságban használhatják a park látogatói. Mozgáskorlátozottak, kerekesszékkel közlekedők esetében természetesen az emberi biztonságon kívül a jármű biztonságára is figyeltünk a pályák kialakítása során.

A pályák önállóan teljesíthetők, azonban munkatársaink szívesen segítenek az akadályok leküzdésében.

A fogyatékkal élők mellett ép társaik is tehetnek egy próbát, a park két kerekesszéke ehhez áll rendelkezésre és a kötélpálya recepción igényelhető.

A mozgássérültek részére kialakított pálya használati díja: 1.000,- Ft/fő.

Vissza a(z) Kalandpark kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633