Holdfény LigetKalandpark
AranymosásBátorságugráseMonsteRollerErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

”Szedjél hangyát” csapatépítő tréning - Konfliktus és stresszkezelés

”Szedjél hangyát” csapatépítő tréning - Konfliktus és stresszkezelés

A stresszkezelés kérdése általában összekapcsolódik más problémakörökkel, hiszen gyakran a problémák, konfliktusok hatására jönne létre a stressz. Ezért célszerű feltárni ezeket az okokat az előzetes megbeszélések, vagy a tréning során. A tapasztalati helyzetek rávilágítanak azokra a konfliktushelyzetekre, vagy a személyközi kommunikáció problémáira, melyeknek felismerésével és oldásával kezelhető a stressz.

 

Ezen a területen különösen hatékony eszköz az  outdoor tréningek során alkalmazott magaskötélkerti elemek, amelyek maguk is „stresszt” idéznek elő "laboratóriumi" körülmények között, ezekben a tapasztalati helyzetekben nyílik lehetőség a résztvevőknek önmagunk és mások viselkedésének és működésének megfigyelésére stresszhelyzetben, mely tükröt tart. A cél, hogy megismerve az egyén és a közösség működését stresszhelyzetben, azt át tudják fordítani, és saját céljaik szolgálatába tudják állítani a közösségek.

 Ezekben a tapasztalati helyzetekben nem ritka az extrém szituáció, idő illetve teljesítménynyomás, vagy a kihívás magas szintje.

 Gyakran már az is stesszkezelő helyzet, ha a közösség kimozdul a megszokott környezetből, más élethelyzetben a résztvevők „emberivé” válnak egymás számára, amit az egymásrautaltság, vagy magas kihívású problémás helyzetek még inkább támogatnak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Vissza a(z) Csapatépítő tréning kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633