Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

„Sziklamászó iskola” program

„Sziklamászó iskola” program

Ha csapatod új élményteli kihívásra vágyik, és szívesen kipróbáljátok a sziklamászást, vagy van kedvetek egy oktató via ferrata pályához, akkor ez Nektek való program.
Az aktivitás májustól októberig valósítható meg, melyet egy közeli ausztriai kiépített falhoz szervezünk, ahol lehetőség van a mászás és ereszkedés alapjainak elsajátításához, illetve egy rövid via ferrata szakasz is kipróbálható.

A program egy illetve kétnapos időtartamú lehet.

A kétnapos programon a sziklafal meghódítása után,ha már kellően elfáradtatok, a bivaképítés, és néhány alapvető csomó készítését sajátíthatjátok el, ami nagy hasznotokra lesz az éjszakai szállásul szolgáló bivakok megépítésénél. A napot az esti tábortűzzel zárjuk. A második napon újult erővel vághattok neki a nehezebb utaknak, illetve a via ferrata szakaszt is kipróbálhatjátok.

Mi az a klettersteig más néven Via ferrata?

Magas sziklafalak között vezetett önbiztosított trekking túra. A sziklákon létrák és vasláncok segítik előrejutásunkat, miközben alattunk akár több száz méteres mélység is előfordulhat. Speciális felszerelés, sisak és természetesen egy jó túracipő vagy bakancs nélkülözhetetlen. A magashegyeket tavasztól – őszig érdemes járni ebben a formában.

Az élményprogramot képzett animátor támogatásával vehetitek igénybe.

A program 6-30 fő számára ideális, átlagos edzettséget és erőnlétet igényel. Jó terep kezdőknek, ahol remekül el lehet sajátítani a sziklamászás, és a klettersteig alapjait.

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Vissza a(z) Élményprogramok kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633