Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

„Tükröm, tükröm” – Önismeret vezetőknek

„Tükröm, tükröm” – Önismeret vezetőknek

Olyan programot kínálunk, vezetői csoportoknak ahol az önismereté, illetve annak mélyítéséé a főszerep, hiszen a hatékony csoportműködés egyik titka, a tagok mélyebb önismeretében rejlik, azáltal hogy a résztvevő megismeri és elfogadja saját erősségeit/gyengeségeit, belső mozgatórugóit, egyediségét, ezáltal másképpen viszonyul környezetéhez is. A tréning során a résztvevő vezető látni kezdi magát kívülről, ezzel párhuzamosan pedig látni és érteni fogja környezetét. A résztvevők jobban megismerik egymást, megtanulják, hogy ez egyéni különbségeket erőforrásként lehet kezelni.

 Mindehhez a hagyományos outdoor módszert dramatikus elemekkel kiegészítve használjuk, amely a résztvevőknek segít észrevenni, értékelni és elfogadni a visszajelzéseket, a visszajelzések által megérteni önmagukat, hozzásegítve ezzel a mélyebb önismerethez.

A program célja még, a résztvevők vezetői hatékonyságának a növelése. Fejlődnek a résztvevők csapatvezetéshez szükséges készségei, hiszen világosabban látják saját maguk működését. Csak az tud vezetni másokat, aki érti és ismeri saját magát, illetve, aki ismeri a legfontosabb személyiségtípusokat és ez alapján tudja munkatársait érteni, értelmezni. 

A program során az önismeret mélyítésén keresztül, nő a résztvevők vezetői hatékonysága, és a vezetői csapat hatékonyabban működik.

Vedd fel velünk a kapcsolatot
Vissza a(z) Csapatépítő tréning kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633