Holdfény LigetKalandpark
eMonsteRollerAranymosásBátorságugrásErdei drótkötélpályaErdei szűknyomtávú kisvasútGumifalmászásÍjászatJégcsákányos mászásKenuzás a Gyöngyös patakonLádatorony építésLengő oszlop mászásMászófalMezítlábas élményösvényMozgássérültek számára használható drótkötélpályaÓriáshintaSzáguldó Denevér pályaTekerős gokartVízi buborékIndián 7-próbaCsúszókorong pályaTrambulinFocipályaManósétánySzáguldó Kölyök pályaTelekaland jegyÓriáscsúszásFahoroszkóp ösvényFinn szaunaházSzent Ilona Kápolna
Nyári táborokeMonsteRollerTréningekOsztálykirándulásokSzületésnapokKempingKalandtúrák
2 napos Rax túraCitybound - városi kalandozásCsúcstámadás a Medveölő szurdokon keresztülKalandtúrák az AlpokaljánKlettersteig túra az AlpokbanTéli túra a Schneebergre
KépzésekKitelepülésekRendezvényszervezés
EsküvőFalunapIstentiszteletJubileumi ünnepségKeresztelőkLeány- és legénybúcsúSportnapSzabadidős napXCU MTB Series
Vendéglátás
Peron CaféRendezvénysátorSzalonnasütőhelyek
Bérlés
ÉrtékmegőrzőHágóvasKennelKenuKerékpárkölcsönzésLelátóNordic walking szettSzeminárium teremTúra-GPSVia Ferrata szett
Extrák
Fa hangszerekKalandozz és golfozz! - 2 napos kirándulás

Tréningek

A Holdfény Liget outdoor tréningjei, cégek, vagy azok szervezeti egységei, közösségek, nonprofit szervezetek, szabadidős, vagy fejlesztési célú programjai.      

A programjainkhoz a kalandparki szabadidős szolgáltatásaink és egy speciálisan kialakított magas -és alacsonykötélkerti elemekkel rendelkező tréninghelyszín az úgynevezett Kötélkert szolgál bázisul. A Kőszegi-hegység, Ausztria vagy Szlovénia, a Balaton és környéke, illetve az Őrség programjaink lehetséges helyszínei.

Egy és többnapos aktivitásokat szervezünk, amelyek lehetnek önálló aktivitások a csapatok célzott fejlesztésére, vagy élményprogramok a szabadidő kellemes közös eltöltésére. Illetve hatékonyan illeszkednekbe szervezetfejlesztő folyamatokba, azok részeként új lehetőséget és színfoltot hozva a folyamatba.

Programjainkat szakmai hozzáértéssel, és jelentős gyakorlati tapasztalattal készítjük elő, és vezetjük. A gondos előkészítés, előzetes felmérés teszi lehetővé, hogy programjainkat a megrendelő egyéni igényei szerint testreszabottan alakítsuk ki, és vigyük végig, ahol a legfontosabb, amit szem előtt tartunk az a résztvevők fizikai és lelki biztonsága.


A csapatnak közös élményt nyújtó izgalmas programok a szabadban. Ezeken az eseményeken elsősorban az élményszerzés,...

A Holdfény Liget az outdoor tréning-módszert használja eszközként a csapatépítés során. A természetben megvalósuló c...

Az expedícióalapú kalandprogramok, olyan természeti környezetben  („vadonprogram”) megszerveze...

A Holdfény Liget az outdoor tréning-módszert használja eszközként a csapatok fejlesztése során, elkötelezettek vagyu...


Vissza a(z) Partnereink kategóriához
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.
+36 30/600-6303
+36 94/314-633