ELÉRHETŐSÉGEK

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja

Cím: 9723 Gyöngyösfalu,
Liget utca 1.
Telefon:
+36/30/600-6303
E-mail:
info@holdfenyliget.hu
További... Nyitvatartás


eMR KulTúra az Alpokalján

2021.09.09.

A tavalyi nagy sikerű eMonsteRoller gasztrotúra után idén újabb kalandra hívunk Benneteket! Ezúttal Szombathely ritkán látott, ám annál érdekesebb nevezetességeit tárjuk elétek. A kulináris élvezetek ezúttal sem maradnak el, s mindezt erollerekkel fedezhetitek fel a Holdfény Liget vezetésével. Tarts egy szabadnapot! Legyen ez a szombat a Te énidőd, mi gondoskodunk a tartalomról! Időpont: 2021.09.18., szombat.

Mi vár Rád ezen a csodás napon?

  • 09:00-09:15 megérkezés a Holdfény Ligetbe
  • Indításként ismerkedünk kicsit
  • Bőséges ínyenc tízóraizással folytatjuk: kiváló házi készítésű sonka, kolbász, sajtok, friss zöldségek, reszelt friss torma, Toronyi kenyér, tea, bio gyümölcslé, kitűnő kávé adják meg a kulináris felütést az élményteli napon
  • A picit sem sietős étkezés után eMonsteRollerre pattanunk és meg sem állunk Szombathelyig. A frissen felújított és átadott Octopus Víztoronynál kezdjük a kulTúránkat, ahol interaktív vezetéssel ismerhetjük e különleges ipari műemléket. Itt egy kis frissítőt vehetünk magunkhoz a víztorony különleges kialakítású büféjében. Ezt követően továbbhajtunk az egyedülálló Iseum Savariense-hez, ahol szakértő tárlatvezetéssel ismerhetjük meg e római kori különleges szentélyt. Az Iseumot magunk mögött hagyva felkeressük a közelben álló Sarlós Boldogasszony Székesegyház különleges tornyát vezetett lépcsőzés keretében. A toronytúra után felhajtunk a Felszabadulási Emlékmű dombjára, ahonnan csodás panorámával tárul elénk Szombathely városa. Bejárjuk még a város legszebb zöld övezetét a Csónakázó tó és az Arany-patak körül, majd a Karamell cukrászdánál tartunk rövid frissítő szünetet. Innen már visszaindulunk a Holdfény Ligetbe, ahol helyben készített és fatüzelésű kemencében kisütött pizzát fogyasztunk el saláta körítéssel.
  • Kb. 18:00 órakor zárjuk az élménydús napot.
  • Ajándékba adjuk Neked az eMonsteRolleres hátizsákunkat és az élményt, ami Veled marad.

Tarts velünk, élvezd az indiánnyarat az Alpokalján! Hozz magaddal valakit, aki kedves Neked!

Jelentkezni e-mailben tudsz: kattints ide legkésőbb 2021.09.16. 11:00 óráigCsak előzetes jelentkezéssel lehet a programban részt venni. A létszám limitált: max. 14 roller áll rendelkezésre. Ezek közül néhány kétüléses, tehát a teljes résztvevői létszám ennél néhánnyal több lehet. Elősorban felnőttek jelentkezését várjuk, de a legalább 14 éves gyermekeiteket is elhozhatjátok. Jelentkezések befogadása: érkezési sorrendben.

A program ára: 18.500,- Ft. Fizetés: 3.000,- Ft foglaló előre utalással, a fennmaradó rész a helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával. Utalás banki kapcsolata: Telekaland Kft., OTP: 11747006-27247914.

Az ár tartalmazza az érkezéskori és a nap végi étkezést, úticsomagot egy ásványvízzel, belépőjegyet és tárlatvezetést a víztoronyba, Iseumba és székesegyház tornyába, vezetett eroller túrát tartalék akkumulátorral. Nem tartalmazza a frissítőket a víztoronynál és a cukrászdában, valamint az italfogyasztást. A reggelinél fogyasztandó kávét, teát, gyümölcslevet tartalmazza az ár. Esőnap: másnap vasárnap: 2021.09.19. Eső miatti lemondás a Holdfény Liget részéről legkésőbb: 2021.09.17., 14:00. Eső miatti lemondás esetén a bejelentkezés automatikusan érvényes másnapra.

Ne habozz, legyen egy klassz napod! Gyertek többen, úgy még nagyobb az élmény! Mindenünk a kaland!

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - MagyarHoldfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - Deutsch