ELÉRHETŐSÉGEK

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja

Cím: 9723 Gyöngyösfalu,
Liget utca 1.
Telefon:
+36/30/600-6303
E-mail:
info@holdfenyliget.hu
További... Nyitvatartás


Harmadszor! eMonsteRoller gasztro kalandtúra az Alpokalján 3.0

2020.09.16.

Az augusztus végi sikeres program után ismétlünk! Kulináris élvezetek, erolleres élmények az Alpokalján. Tarts egy szabadnapot! Legyen ez a vasárnap a Te énidőd, mi gondoskodunk a tartalomról! Időpont: 2020.09.20., vasárnap. Mi vár Rád ezen a csodás napon?

  • 09:00-09:15 megérkezés a Holdfény Ligetbe
  • Indításként ismerkedünk kicsit
  • Bőséges ínyenc tízóraizással folytatjuk: kiváló házi készítésű sonka, kolbász, sajtok, füstölt pisztráng, friss zöldségek, reszelt friss torma, Toronyi kenyér, tea, bio gyümölcslé, kitűnő kávé adják meg a kulináris felütést az élményteli napon
  • A picit sem sietős étkezés után eMonsteRollerre pattanunk és meg sem állunk a Cáki pincesorig. A műemlék pincék bemutatása után továbbhajtunk Velemen át a Szent Vid-kápolnához, majd tovább kaptatunk fel a Hörmann-forrásig (ez már több, mint 500 méter szintemelkedés), ahonnan gyalogtúrával jutunk el a Kendig-csúcshoz. Csodás panorámával és egy kevés harapnivalóval töltekezünk, majd leszáguldunk a Vörös-kereszt érintésével és az Óház-kilátó mellett elhaladva Kőszeg Fő terére, ahol frissítünk egy finom fagyival, kávéval kívánság szerint. Folytatjuk utunk a hegyaljai Pogányokba a Kampits Pincészetbe egy könnyed borkóstolóra, majd visszaindulunk a Holdfény Ligetbe, ahol helyben készített és fatüzelésű kemencében kisütött pizzát fogyasztunk el saláta körítéssel.
  • Kb. 18:00 órakor zárjuk az élménydús napot.
  • Ajándékba adjuk Neked az eMonsteRolleres hátizsákunkat és az élményt, ami Veled marad.

Tarts velünk, élvezd a nyár utolsó hétvégéjét! Hozz magaddal valakit!

Jelentkezni e-mailben tudsz: kattints ide legkésőbb 2020.09.19. 11:00 óráigCsak előzetes jelentkezéssel lehet a programban részt venni. A létszám limitált: max. 15 fő. Elősorban felnőttek jelentkezését várjuk, de a legalább 14 éves gyermekeiteket is elhozhatjátok. Jelentkezések befogadása: érkezési sorrendben.

A program ára: 15.000,- Ft. Fizetés: 3.000,- Ft foglaló előre utalással, a fennmaradó rész a helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával. Utalás banki kapcsolata: Telekaland Kft., OTP: 11747006-27247914.

Az ár tartalmazza az érkezéskori és a nap végi étkezést és hozzá egy-egy italfogyasztást, úticsomagot egy ásványvízzel, cáki belépőjegyet, borkóstolást, vezetett túrát tartalék akkumulátorral. Nem tartalmazza a kőszegi fagyizást, kávézást.

Ne habozz, legyen egy klassz napod! Gyertek többen, úgy még nagyobb az élmény! Mindenünk a kaland!

 

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - MagyarHoldfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - Deutsch