ELÉRHETŐSÉGEK

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja

Cím: 9723 Gyöngyösfalu,
Liget utca 1.
Telefon:
+36/30/600-6303
E-mail:
info@holdfenyliget.hu
További... Nyitvatartás


Itten van 'gusztus huszadika, há' kalandozzunk 21-én!

2020.08.17.

Csak itt, csak egyszer, csak most! Toljuk meg az adrenalinszintet! Éjszakai eMonsteRoller túra a Pösei- és Csömötei-hegy alján, kötélpályázás az erdő mélyén, bátorságugrás tök sötétben 13 méterről, tábortűz, óriáshinta, éjféli expressz - kisvasutazás az erdőben, pizzák, langallók és finom italok várnak Rátok! Gyertek hozzánk 21-én, töltődjetek élményekkel és kulináris élvezetekkel! Igazi adrenalin terápia vár Rátok! Jöjjetek többen, úgy még nagyobb az élmény a Holdfény Ligetben, az Alpokalja kalandparkjában! Időpont: 2020.08.21., péntek 20:00 órai kezdéssel. Esőnap másnap. Programzárás éjfélkor.

Árak:

  • Vezetett eMonsteRoller túra 1 óra időtartamban a hegyalján: 3.000,- Ft
  • Kötélpályázás, bátorságugrás, óriáshinta, erdei kisvasút, tábortűz és egy választott fél literes ital: 3.000,- Ft
  • Kombinált jegy a fenti két szolgáltatás csomaggal: 5.000,- Ft

További részletek:

  • Kapunyitás: 20:00 órakor. Jegyváltás az Infópontban.
  • Az eMonsteRoller túra rövid oktatás után 20:30-kor indul. A túrán a 7 évnél idősebbek vehetnek részt, 7-14 éves korig utasként, 14 éves kor felett felnőtt felelősségvállalóval vezetni is lehet a rollereket. A túra egy óra hosszan tart Gyöngyösfalu és Lukácsháza kül- és belterületén minimális forgalmú utakon. Az eMonsteRollerek elől-hátul LED világítással rendelkeznek, melyekkel nem csak látszani, de látni is kiválóan lehet. A rollerek rendelkeznek továbbá távolsági fényszóróval, féklámpával és irányjelzővel is.
  • A kalandparki program magában foglalja valamennyi kötélpályaszakaszt, melyeket az életkornak illetve a testmagasságnak megfelelően lehet igénybe venni. A bátorságugrás a 13 vagy választhatóan 5 méter magasságból induló szabadesést imitáló ejtőgéppel történik. Az óriáshinta 12 év felettiek számára vehető igénybe. A tábortüzet 22:00 órakor gyújtjuk meg. Az erdei kisvasút 22:00 és 23:00 órakor indul, illetve igény szerint ennél sűrűbben.
  • A kalandparki jegyár magában foglal egy választott fél literes vagy 0,33 literes üdítőitalt vagy sört vagy ásványvizet választás szerint.
  • Kaphatóak a saját készítésű pizzáink fatüzelésű kemencében sütve, továbbá langallók, melegszendvicsek és saláták, valamint mindenféle italok, kávék, Algida jégkrémek.

Tartsatok velünk, élvezzétek a nyár egyetlen hosszú hétvégéjét! Hozzátok magatokkal fejlámpátokat! Ha nincs, nem gond, nálunk vásárolhattok!

Jelentkezni e-mailben tudsz: kattints ide legkésőbb 2020.08.21. 17:00 óráig! Csak előzetes jelentkezéssel lehet a programban részt venni. A létszám az eMonsteRoller túrán limitált: max. 25 fő. Jelentkezések befogadása: érkezési sorrendben. A kalandaparki programban nincs limit, de bejelentkezni előzetesen ide is kell.

Fizetni a helyszínen lehet készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával.

Ne gondolkodjatok sokat, legyen egy klassz napotok! Jelentkezzetek mielőbb! Gyertek többen, úgy még nagyobb az élmény! Mindenünk a kaland!


Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - MagyarHoldfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - Deutsch