ELÉRHETŐSÉGEK

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja

Cím: 9723 Gyöngyösfalu,
Liget utca 1.
Telefon:
+36/30/600-6303
E-mail:
info@holdfenyliget.hu
További... Nyitvatartás


Esküvő

Esküvő alkalmából mondjátok ki a boldogító „igent” a Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja felszentelt Szent Ilona kápolnájában, a város zajától távol, meghitt, erdei környezetben vagy a polgári szertartásokhoz kialakított, hangulatos kistisztáson.

Az esküvő elmaradhatatlan programja, a lakodalom a Holdfény Liget exkluzív rendezvénysátrában feledhetetlen élmény marad. Nálunk nem gond, ha hajnali 7-ig maradtok, s az sem akadunk fenn, ha éjjel az asztalon táncoltok. A lakodalom helyszínéül szolgáló rendezvénysátorban 170 főt kényelmesen el tudunk helyezni, de akár a 200 személyes násznép is leülthető kompromisszumok nélkül. Teljeskörű cateringet nyújtunk, bármilyen ételt és italt ki tudunk szolgálni az ifjú pár kérésére.

Az esküvő egyedi helyszíne a Holdfény Liget parkjában nem csak a házasulandóknak, de a rokonságnak és a barátoknak, azaz az egész násznép számára emlékezetessé teszi a nagy napot. A csodálatos környezetben még a fotók is életre kelnek!

Kérésre a násznépet a Holdfény Expresszel vagy egy elegáns hintóval szállítjuk a ceremóniára feldíszített erdei kápolnába, az erdő mélyére, ahol a vendégsereget maximum a fák susogása, a madarak csicsergése „zavarhatja” meg.

A polgári és egyházi szertartás helyszíne könnyen megközelíthető.

eMonsteRollereink házasságkötéseteket is színessé tehetik.

Egyedi elképzeléseitekkel forduljatok hozzánk bizalommal:
info@holdfenyliget.hu vagy érdeklődjetek a +36 30 600 6303 telefonszámon! Esküvő és lakodalom alkalmával is mindenünk a kaland!

Tekintsétek meg videónkat! Foglaljatok időpontot most!

 

 

 

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja esküvő, menyegző, lakodalom, polgári esketés, egyházi szertartás + 1

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - MagyarHoldfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - Deutsch