ELÉRHETŐSÉGEK

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja

Cím: 9723 Gyöngyösfalu,
Liget utca 1.
Telefon:
+36/30/600-6303
E-mail:
info@holdfenyliget.hu
További... Nyitvatartás


Csodabogyó Program

“Gandhi egy ízben épp felszállt a vonatra, amikor az egyik cipője lecsúszott, és a vágányra esett. Nem tudta felszedni, mert a szerelvény közben elindult. Útitársai elképedésére, nyugodtan levette a másikat is, és a párja mellé hajította. Az egyik kísérője megkérdezte, miért tette ezt. Az a szegény ember, aki majd megtalálja – mosolygott Gandhi –, így használható lábbelihez jut.” (ismeretlen szerző)

A Holdfény Liget fél pár lábbelit tud szeretettel felajánlani a Csodabogyó Program keretében!

A gencsapáti Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény és a gyöngyösfalui Holdfény Liget – az Alpokalja kalandparkja arra kéri Önt, hogy támogassa a gyermekotthonban állami gondozásban élő gyermekeket a Csodabogyó Programban a „másik fél pár cipővel”!

Milyen céllal hoztuk létre, s kinek szól ez a program?

Az Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézményben lakó gyermekek és ifjak nyári táboroztatásának támogatására jött létre a Csodabogyó Program. A Holdfény Ligetben egyhetes nyári gyermektáborokban nyaralhatnak azok a gyermekek, akiket az őket delegálók arra érdemesnek találnak, és megfelelnek a tábori életkoroknak.

Három különböző korosztály számára áll rendelkezésre nyári tábor ebben a programban. A Tipicamp – az Alpokalja indián tábora 9-12 éveseknek szóló indiántábor, a Lifecamp – az Alpokalja kalandtábora 12-14 éves korcsoport kalandtábora, s a Juniorcamp – az Alpokalja expedíciós tábora 15-18 éves fiatalok számára. A táborainkról részletesebb információk a http://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasok/nyari-taborok/oldalon olvashatóak.

Milyen elvárásokat támasztunk, hogyan választjuk ki a táborozókat?

Az otthonban élő gyermekek életvitelükkel és aktivitásukkal legyenek példaértékűek társaik számára, és önmagukhoz képest a lehető legjobb eredményt nyújtsák. A gyermekotthon vezetősége jelöli ki azokat a gyermekeket, akik a nyári táborokban részt vehetnek.

Miként támogathatják Önök a programot?

A támogatók egységesen  85.000,- Ft összeg átutalásával tudják segíteni a táborozókat. A táborozás költségét-felajánlását a Tiszta Formák Alapítvány részére kell átutalni, amely a beérkező összeget 100% mértékben az Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény gyerkőceinek táborozására fordítja. A támogatás teljes mértékben elszámolható költségként és csökkenti az adóalapot, tekintettel az alapítvány közhasznú voltára.

Minden felajánlót szeretettel látunk a tábori időszakban előzetes bejelentkezéssel látogatóként az egyes táborokba, hogy személyesen is meggyőződhessenek a támogatás megfelelő felhasználásáról, megismerkedhetnek a gyermekek tábori életével.

Kérjük Önöket, lehetőségeikhez mérten támogassák a programon keresztül a gyermekeket!

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - MagyarHoldfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - Deutsch