ELÉRHETŐSÉGEK

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja

Cím: 9723 Gyöngyösfalu,
Liget utca 1.
Telefon: +36/30/600-6303
E-mail: info@holdfenyliget.hu
További... Nyitvatartás


Programok Juniorcamp

A Juniorcamp expedíciós tábor célja, hogy az ifjak a tábor során egy összetartó közösséggé formálják magukat, miközben számos kalandprogramban vesznek részt egymást segítve, támogatva, de mindenképpen a fiatal tábori nevelő kollégáink felügyeletével és moderációjával.

Nyolc kiemelt programon vezet az út vasárnaptól péntekig, ahol összesen kb. 350 km-t tesznek meg és közben ezernyi élményt szereznek.

  • Vasárnap megérkezés után egymás megismerése kerül fókuszba.
  • Hétfőn mindjárt a szomszédos Ausztriába látogatunk el. A Városhodászi természetes sziklafal meghódítása és a Klettersteig út megmászása a délelőtti kihívás. Ebéd után a Rohoncon lévő hűvös vizű fürdőtóhoz megyünk, ahol csúszda és különböző magasságú ugrótornyon tesszük próbára bátorságunkat, ügyességünket. Végül Törőcsik Mari kedvenc falujában, Velemben verünk sátrat.
  • Másnap a kőszegi gokart pályát vesszük célba, majd kenu- és/vagy vízállástól függően gázlótúrával érkezünk vissza a Holdfény Ligetbe, ahol újra megszállunk.
    Hétfőn és kedden kerékpárral leszünk úton, kivéve persze a Gyöngyös-patakon zajló túrát.
  • Szerdán vonattal Tapolcáig robogunk, majd kerékpárral a Balatonedericsi Csodabogyós-barlangban szállunk alá egy mélységi túrára. Onnan továbbkerekezünk Cserszegtomajra, ahol a szállásunk lesz sátortábor formájában.
  • Csütörtökön Keszthelyen eMonsteRollerekkel túrázunk, majd strandolunk a Balatonban egy nagyot, egyben hétpróbázunk is egy különleges programban.
    Még este vonatra szállunk és visszaérkezünk az alaptáborunkba Gyöngyösfaluba.
  • Az utolsó napon az Alpokalja kalandparkjában minden aktivitást kipróbálunk, hogy majd törzsi gyűlésen értékeljük a tábori hetet. Koraeste zárul a tábori program, búcsúzkodás után indulás haza.

A tábor díja tartalmazza a szállást, az étkezést és a programokat a belépőjegyekkel együtt.

Az ár nem tartalmazza a táborba utazás és a hazautazás költségét, illetve a biztosítás költségét.

A programok tájékoztató jellegűek, az időjárás függvényében a változtatás jogát fenntartjuk.

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja Juniorcamp, Expedíciós tábor, Tábor

Kapcsolódó galériaVissza az előző oldalra!
Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - Magyar