ELÉRHETŐSÉGEK

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja

Cím: 9723 Gyöngyösfalu,
Liget utca 1.
Telefon:
+36/30/600-6303
E-mail:
info@holdfenyliget.hu
További... Nyitvatartás


Árak - Liget Napközi

Az ár tartalmazza a meleg ebédet és a programokat. A tízórairól, uzsonnáról, a Ligetbe történő ki- és hazajutásról Nektek kell gondoskodni.

Liget Napközi időpontja: június 20. - augusztus 19., hétfőtől péntekig naponta 07:30-tól 16:30-ig. Eső esetén is!

Ár: 5.600,- Ft/gyermek/nap, amennyiben egy teljes hétig, azaz 5 napig táborozik nálunk a gyermek.

Ár: 7.000,- Ft/gyermek/nap, amennyiben egy-egy napra, de mindenképpen 5 napnál rövidebb ideig táborozik nálunk a gyermek.

Abban az esetben, ha egy gyermek egy nyári szezonban több részletben éri el az 5 nap táborozási időtartamot, máris jár a kedvezményes ár. Ebben az esetben a korábban 7.000,- Ft-os áron kifizetett 4 nap után az 5. napért nem kell fizetni, hiszen 5x5.600 = 4x7.000 = 28.000,- Ft.

A tábor árát fizetni nem érkezéskor, hanem hazainduláskor kell!

Bármilyen SZÉP kártyát elfogadunk!

Liget Napközi kedvezményes ára környékbeli lakosoknak: 5.400,- Ft/gyermek/nap, illetve 6.750,- Ft/gyermek/nap. Környékbeli lakosnak számít: Gyöngyösfalu, Lukácsháza, Nemescsó, Pusztacsó, Kőszegpaty, Gencsapáti, Perenye.

A fenti kedvezmények nem vonhatók össze!

A lemondást előző nap 16:00 óráig tudjuk elfogadni, ezt követő lemondás esetén a hiányzás napjára esedékes tábori díjat mindenképpen meg kell téríteni utólag.

Az ebédrendelésnél alternatív, egyéni étkezési igényt  (gluténmentes, laktózmentes) is ki tudunk elégíteni, kérjük ezt előre jelezzétek nekünk. Az egyéni kérésnél 250,- Ft felárat számolunk fel. 

Kedves Szülők!

Nem szükséges készpénzt hagyni a gyermeknél! Amennyiben reggel elmondjátok, hogy ebéd után legfeljebb mit vagy miket fogyaszthat el a gyermek, akkor mi legfeljebb annyit adunk neki. Az átadott nassolnivalókat felírjuk, így azokat a délutáni tábori díj fizetésével egyidőben rendezni tudjátok.

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja Liget Napközi

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - MagyarHoldfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - Deutsch