ELÉRHETŐSÉGEK

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja

Cím: 9723 Gyöngyösfalu,
Liget utca 1.
Telefon:
+36/30/600-6303
E-mail:
info@holdfenyliget.hu
További... Nyitvatartás


Jelentkezés - Liget Napközi

Kedves Szülők!

A Liget Napköziben való részvétel előzetes írásos (e-mail) jelentkezéshez kötött! Csak így tudjuk fogadni gyermekeiteket!

Kérjük, jelentkezéseteket írjátok meg amint lehetséges, de a legkésőbb megelőző nap 16:00 óráig megküldött jelentkezéseket fogadjuk el! Így kérünk Benneteket, hogy legkésőbb megelőző nap 16:00 óráig jelezzétek a gyerkőc(ök) részvételét a Liget napköziben az info@holdfenyliget.hu címre küldött levéllel!

A fenti címre e-mailben megküldött jelentkezésben, a következő adatokra van szükségünk: táborozó neve, születési dátuma, TAJ száma, lakcíme, melyik napokon vesz részt a Liget Napköziben, van-e ételérzékenysége, szülő/gondviselő neve, telefonszáma és e-mail címe.

A lemondást a táborozást megelőző nap 16:00 óráig tudjuk elfogadni az info@holdfenyliget.hu e-mail címre küldött levéllel. Az ezt követő lemondás esetén a hiányzás napjára esedékes tábori díjat mindenképpen meg kell téríteni utólag. (Az írásbeliség fontos az esetleges félreértések tisztázásához. Köszönjük megértéseteket!)

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja Liget Napközi

Vissza az előző oldalra!
Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - MagyarHoldfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - Deutsch