CONTACTDIENSTLEISTUNGEN

A Holdfény Liget outdoor tréningjei, cégek, vagy azok szervezeti egységei, közösségek, nonprofit szervezetek, szabadidős, vagy fejlesztési célú programjai.      

A programjainkhoz a kalandparki szabadidős szolgáltatásaink és egy speciálisan kialakított magas- és alacsony kötélkerti elemekkel rendelkező tréninghelyszín az úgynevezett Kötélkert szolgál bázisul. A Kőszegi-hegység, Ausztria vagy Szlovénia, a Balaton és környéke, illetve az Őrség programjaink lehetséges helyszínei, és természetesen a Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja Gyöngyösfalu községben az Alpokalja lábainál.

Egy és többnapos aktivitásokat szervezünk, amelyek lehetnek önálló aktivitások a csapatok célzott fejlesztésére, vagy élményprogramok a szabadidő kellemes közös eltöltésére. Illetve hatékonyan illeszkednekbe szervezetfejlesztő folyamatokba, azok részeként új lehetőséget és színfoltot hozva a folyamatba.

Programjainkat szakmai hozzáértéssel, és jelentős gyakorlati tapasztalattal készítjük elő, és vezetjük. A gondos előkészítés, előzetes felmérés teszi lehetővé, hogy programjainkat a megrendelő egyéni igényei szerint testreszabottan alakítsuk ki, és vigyük végig, ahol a legfontosabb, amit szem előtt tartunk az a résztvevők fizikai és lelki biztonsága.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mindenünk a kaland a team building foglalkozásokon is!Zurück zur Seite
- Magyar - Deutsch