ELÉRHETŐSÉGEK

Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja

Cím: 9723 Gyöngyösfalu,
Liget utca 1.
Telefon:
+36/30/600-6303
E-mail:
info@holdfenyliget.hu
További... Nyitvatartás


SZOLGÁLTATÁSAINK

Egyes táborainkhoz görgess lejjebb, néhány alapinformációt pedig itt, alább olvashatsz!

2023-ban a tizennyolcadik nyáron nyitja meg kapuit a Holdfény Liget „rezervátuma”. Nyári táborainkban évről-évre megannyi táborozó tölt felejthetetlen heteket. Ebben az évben 3 életkori csoport számára 3 féle ottalvós tábortípusban hirdetünk turnusokat, a legkisebbek pedig a Liget Napközi élményteli programjait élvezhetik négy héten át.

Néhány gondolat nyári táborainkról és a Liget Napköziről:

  • A Liget Napköziben az 5-10 éves korosztályt várjuk, akár csak egy-egy napra, de természetesen akár egész hétre is. Négy naptári héten állunk a rendelkezésükre napközis táborban.
  • Tipicamp táboraink a 9-12 éves gyerekeknek kínál igazi indián kalandokat. Az Alpokalja indiántábora bentlakásos tábor.
  • Lifecamp kalandtábor során a 12-14 évesek részére nyújtunk tábort az életkoruknak megfelelő programokkal. Ez a tábortípus is bentlakásos rendszerben működik, ahol a résztvevők próbára tehetik edzettségüket, bátorságukat, és új közösségben mutathatják meg önmagukat.
  • A 15-18 éves ifjak a Juniorcamp táborban vehetnek részt kalandos expedíción, amely felejthetetlen élmény és nagy kihívás, szintén bentlakásos jelleggel.
  • Családi táborok számára is ideális helyszín a védett rezervátum. Megannyi kaland élhető meg a Holdfény Ligetben és egyedi túraútvonalainkon animátori támogatással. Csak előzetes bejelentkezés alapján!
  • Iskolák, cégek, közösségek részére egyedi táborajánlatok kialakításában állunk rendelkezésre.

2023-ban minden Holdfény ligetes ottalvós táborozó egy trendi sisakhuzatot kap ajándékba!

További részletek a +36 30 600 6303-as telefonszámon vagy az info@holdfenyliget.hu e-mail címen! Mindenünk a kaland!Vissza az előző oldalra!
Holdfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - MagyarHoldfény Liget - az Alpokalja kalandparkja - Deutsch